Alegeți nivelul dvs de validare

Domain Validation (DV)

Validare domeniu în câteva minute. Ideal pentru bloguri, social media și site-uri personale.

Începănd de la
113,17 $

Organization Validation (OV)

Verificarea de bază a identității. Ideal pentru site-uri web și pagini care acceptă informații sensibile.

Începănd de la
1.140,77 $

Extended Validation (EV)

Verificarea completă a identității. Ideal pentru site-urile de afaceri și comerț electronic care caută să ofere încredere maximă vizitatorilor.

Începănd de la
1.140,77 $

Ce este SSL?

Certificatele SSL sunt fundamentale pentru securitatea internetului. Acestea sunt utilizate pentru a stabili o conexiune criptată și permit transmiterea datelor în siguranță între un browser sau computerul utilizatorului și un server sau un site web.

 • Stabilesc o conexiune securizată între un browser și un server
 • Criptează comunicațiile pentru a proteja datele pe care clienții dvs le trimit către dvs
 • Plasează un lacăt lângă adresa web în browser
 • Autentifica identitatea organizației

Certificatul Standard SSL (Validare Domeniu) este cel mai simplu și mai comun tip de certificat SSL. Certificatele OV și EV autentifică identitatea companiei sau organizației care deține certificatul și oferă o mai mare încredere pentru utilizatorii finali.

Cu serviciile noastre de certificare SSL *, nu va trebui să faceți pași manuali pentru a configura și implementa noi certificate în fiecare an. Generăm automat o comandă de reînnoire atunci când certificatul dvs. se apropie de sfârșitul valabilității sale. După plată, vom configura, valida și furniza automat noul dvs. certificat.

* Domeniul dvs. trebuie să fie găzduit prin același furnizor de găzduire care a vândut certificatul SSL, iar serverul trebuie să utilizeze cPanel, Plesk sau DirectAdmin.

Îmbunătățirea în clasamentul motoarelor de cautare

Stabilește încrederea și securitatea online pentru vizitatorii site-ului dvs

Google dorește să asigure securitatea web, iar o mare parte din aceasta implică asigurarea accesului la site-urile accesate de vizitatori prin intermediul Google. De aceea, site-urile care utilizează SSL s-au dovedit că beneficiază de un nivel mai ridicat în rezultatele căutării.

Mai sunt multe alte motive pentru care recomandam adăugarea SSL site-ului dvs:

Criptare Date Sensibile
Protecția Datelor Personale
Securizare Tranzactii Online
Dovedește Legitimitatea
Activați HTTPS și pictograma de blocare
Mărește SEO Rank

Browserele s-au schimbat, nu rămâneți în urmă

Site-urile fără SSL nu se mai deschid în Google Chrome și Mozilla Firefox. Nu lăsați site-ul dvs să fie unul din ele. Adăugați SSL acum..

Secure your site in minutes with our fully automated provisioning and deployment

Ajută-mă să aleg certificatul potrivit pentru mine

Deși nevoia de securitate online este universală, nu toate certificatele SSL sunt create egal. Ghidul de mai jos este conceput pentru a vă ajuta să decideți ce tip de certificat este potrivit pentru dvs.

Validare Domeniu (DV)

 • Verifică deținătorul și persoana care controlează domeniul
 • Generat în minute
 • Menține conformitatea browserului

Ideal pentru pagini standard

Gândiți-vă la DV ca la obținerea unui card de bibliotecă - nicio confirmare despre cine sunteți cu adevărat, cerințe foarte minime de obținut și eliberate foarte repede.

Organization Validation (OV)

 • Validare îmbunătățită, inclusiv autentificarea identității solicitantului
 • Generat în mai puțin de o zi
 • Menține conformitatea browserului

Ideal pentru pagini sensibile, cum ar fi cele de login

Gândiți-vă la OV ca la obținerea permisului de conducere - mai multe cercuri pentru a sări decât o carte de bibliotecă, și mai de încredere ca formă de identificare.

Validare Extinsă (EV)

 • Abordarea bazată pe standarde de autentificare, reprezentând cel mai înalt nivel de autentificare pentru certificatele SSL
 • Generare în aproximativ 1 - 3 zile
 • Menține cerințele browserului și a altor industrii

Ideal pentru pagini foarte sensibile cum ar fi comerțul electronic, Online-banking sau sau înregistrări de conturi

Gândiți-vă la EV ca la obținerea unui pașaport - procese mult mai stricte, durate mai lungi și mai multă verificare a cui sunteți decât cu cardul de bibliotecă sau permisul de conducere. Recunoscut la nivel internațional drept cel mai de încredere mod de a vă verifica identitatea.

Certificate SSL

RapidSSL

Certificatele RapidSSL ® vă ajută să vă păstrati tranzacțiile clienților în sigurantă cu criptarea datelor de pană la 256 de biți și autentifică identitatea site-ului. Cumpărați un certificat SSL și micșorați timpul de emitere beneficiind de validare automată a domeniului. Cel mai important, certificatele noastre SSL sunt printre cele mai accesibile din industrie. Ne păstrăm prețurile mici pentru ați pasa ție economiile.

RapidSSL Wildcard

Certificatele de tip Wildcard RapidSSL ® vă ajută să securizați mai multe subdomenii cu un certificat SSL low-cost emis pentru *. domeniu-dvs.com. Protejați-vă datele personale și ale clienților cu o criptare de pană la 256 biți. Validarea automată a domeniului face autentificarea site-ului să fie foarte ușoară. Prin oferirea de certificate RapidSSL, credem în furnizarea unei protecții SSL de care aveți nevoie la un preț competitiv.

GeoTrust True Business ID Wildcard

Simplificați gestionarea certificatelor cu ajutorul unui certificat Wildcard. Certificatele GeoTrust® True BusinessID Wildcard vă permit să asigurați mai multe subdomenii pe un singur certificat, reducând timpul de gestionare și costurile. Indiferent dacă este pagina de prezentare a companiei dvs. sau numele de gazdă al serverului dvs. de poștă electronică, protejarea informațiilor sensibile este scopul dvs.

Symantec Secure Site SSL

Obțineți o protecție rentabilă și o putere definită de industrie, de la primul nume din securitate mondială. Protejați-vă site-urile non-tranzacționale și/sau interne cu o criptare de pană la 256 biți. Fără a cheltui mai mult decât trebuie.

Symantec Secure Site Pro

Consolidați securitatea întregului site cu criptarea ECC și evaluarea proactivă a vulnerabilităților. Protejați-vă tranzacțiile, datele și comunicațiile cu ECC, RSA și algoritmi DSA pentru cea mai puternică criptare pe care o puteți obține.

Secure Site EV SSL

Adăugati opțiunea de siguranță și securitate la site-urilor dvs., cu notificări vizuale că fiecare secundă a fiecărei vizite este protejată. Oferiți vizitatorilor dvs. o viziune sigură că tranzacțiile lor sunt protejate prin algoritmi RSA și DSA. Toate cu un singur certificat.

Secure Site Pro EV

Combinați algoritmul de criptare cel mai avansat cu indicii de asigurare vizuală, pentru încredere fără îndoială. Protejați-vă clienții cu criptare de până la 256 de biți și cu 3 algoritmi, furnizând în același timp dovadă vizuală că aceștia se află într-adevăr pe site-ul dvs.

Multi-Year SSL Certificates

Multi-year certificates allow you to pay a single discounted price for two or three years of SSL certificate coverage. When you purchase a multi-year SSL certificate, you lock in a single price for up to 3 years of coverage.

Initially, you will receive a certificate that is valid for the Certificate Authority Browser Forum's maximum allowed term (1 year and 1 month) with the right to unlimited certificate reissues during the order period.

Automated reissuance will occur automatically throughout the term to ensure continued protection for your website.

For example, a 2-year SSL certificate order works as follows: SSL certificate lifecycle

SSL certificates must be revalidated periodically. The maximum certificate lifetime is 13 months, requiring revalidation annually.

Benefits

 • Enjoy increasing discounts for each year of coverage that you purchase.
 • Remove the hassle of annual billing.
 • Annual validation. Yearly validation of identity in shorter validity certificates prevents potential fraud and spoofing.

Întrebări frecvente

Ce este un Certificat SSL?

Certificatele SSL permit criptarea datelor pe internet și permit transmiterea datelor în siguranță de la un server web către un browser. Cu SSL, site-ul dvs. web poate utiliza protocolul https și va afișa un lacăt în browserele web ale utilizatorilor finali pentru a indica conexiunea este sigură.

De ce avem nevoie de certificate SSL?

Certificatele SSL sunt o parte esențială a internetului. Ele nu numai că criptează comunicarea între computerul dvs. și serverul unde se află un site web, dar oferă și verificarea faptului că un site este ceea ce pretinde a fi.

Care sunt diferitele tipuri de SSL?

Există 3 niveluri diferite de verificare pe care se bazează certificatele SSL. Domeniu validat (DV), organizație validată (OV) și validare extinsă (EV). Diferența majoră dintre tipurile de certificate se referă la informațiile pe care Autoritatea de Certificare, RapidSSL, GeoTrust și DigiCert le solicită și le validează pentru a emite un certificat. Nivelurile mai mari de certificare necesită mai multe informații și deseori este afișat în bara browserului. EV SSL, de exemplu, face bara browserului verde și afișează numele organizației vizitatorilor pentru a genera mai multă încredere.

Ce este un Certificat SSL WildCard?

Un certificat SSL Wildcard oferă aceleași caracteristici de criptare și autentificare ca și alte certificate SSL, dar poate fi aplicat și unui număr nelimitat de subdomenii ale unui site web. Un certificat SSL Wildcard acceptă domeniul root (exemplu.com), precum și subdomeniile sale. Aflați mai multe

Care sunt avantajele Certificatelor SSL EV?

EV, sau validare extinsă, este cea mai înaltă clasă de SSL disponibile astăzi și oferă mai multă credibilitate și încredere site-ului dvs. web decât alte certificate SSL. Acestea includ caracteristici, cum ar fi bara de adrese verde și afișarea numelui companiei dvs., care s-au dovedit a stimula încrederea și siguranța consumatorilor.

Certificatele noastre SSL sunt de la unele dintre cele mai de încredere mărci în Securitate Online.

Powered by WHMCompleteSolution