Recâștiga controlul asupra mesajelor primite

Filtrare mesaje primite

Protejează-ți rețeaua

Începănd de la
3,66 $
pe domeniu

Filtrare mesaje trimise

Protejează-ți reputația

Începănd de la
3,66 $
pe domeniu

Arhivare mesaje

Backup și compliance

Începănd de la
84,49 $
pe domeniu

Filtrare mesaje primite

Dacă căsuța poștală este plină de e-mailuri nesolicitate în fiecare zi, atunci este un semn că aveți nevoie de o soluție profesională de filtrare a e-mailurilor. Obțineți protecția completă pentru Inbox și spuneți la revedere amenințărilor legate de spam, virus și malware!

Cum funcționează

Odată ce domeniul dvs. este (automat) implementat în Filtrul de intrare și filtrarea este activată, e-mailul va trece prin sistemul de filtrare SpamExperts. E-mailurile primite sunt analizate și scanate în siguranță în timp real. Nu sunt necesare ore de studiere sau configurații și totul funcționează din prima. Orice mesaj detectat ca spam este mutat în carantină, în timp ce mesajul non-spam este trimis către căsuța de e-mail. Carantina poate fi monitorizată în panoul de control SpamPanel, prin rapoarte de e-mail sau chiar direct în clientul dvs. de e-mail! Nu mai pierdeți timp în lupta cu spamului, pur și simplu concentrați-vă energia asupra sarcinilor de afaceri, în timp ce rămâneți în plin control al e-mailului.

De ce aveți nevoie de un filtru de intrare profesional?

Filtrul pentru e-mailurile de intrare filtrează toate e-mailurile primite și elimină mesajele spam și virușii înainte ca aceste amenințări să ajungă la rețeaua dvs. cu o rată de precizie de aproape 100%. Panoul de control extins vă permite să rămâneți în plin control asupra email-ului. În plus, în cazul în care serverul de e-mail este indisponibil sau cazut, e-mailul dvs. va fi în coada de așteptare. E-mailurile pot fi accesate, citite și răspunse prin intermediul interfeței web.

Configurație ușoară

Diverse opțiuni de raportare

Creșterea productivității angajaților

Filtrarea extrem de precisă

Creșteți continuitatea și redundanța e-mailurilor primite

Interfață prietenoasă pentru a vă controla complet e-mailul

Filtrare mesaje trimise

Ce este filtrarea la expediere?

Filtrarea e-mailurilor este esențială pentru a vă proteja reputația de infrastructură IT și pentru a vă asigura că toate e-mailurile trimise sosesc în siguranță acolo unde ar trebui. Această soluție profesională va bloca e-mailurile spam și virușii în a părăsii rețeaua dvs. și previne ca IP-urile dvs. să ajungă în liste negre (RBL). În plus, filtrul de ieșire SpamExperts vă oferă rapoartele și instrumentele necesare pentru a detecta conturile compromise.

De ce aveți nevoie de un filtru de iesire profesional?

Rețeaua sau site-ul dvs. a trimis vreodată e-mail spam fără știrea dvs.? Din cauza punctelor slabe ale rețelei, aproape orice dispozitiv poate fi compromis pentru a transmite SMTP în exterior, permițând trimiterea de mesaje spam sau malware din rețeaua dvs. fără să știi asta! Prin urmare, este esențial să investiți într-o soluție profesionistă de filtre de ieșire. Păstrați reputația companiei dvs., opriți spam-ul de la părăsirea rețelei dvs. și împiedicați să fiți listați pe liste negre, astfel încât e-mailul să ajunga mereu acolo unde este destinat.

Fără raportări în liste negre (RBL)

Protejați reputația mărcilor și a sistemelor IT

Evitați costurile legate de delistare

Creșteți continuitatea și livrarea e-mailurilor

Îmbunătățiți productivitatea angajaților

Îmbunătățiți gestionarea abuzurilor

Arhivare mesaje

Cum funcționează

Serviciul de arhivare a e-mailurilor păstrează și protejează toate mesajele de e-mail de intrare și de ieșire pentru accesul ulterior. Este o modalitate foarte bună de a recupera emailurile pierdute sau șterse accidental, de a accelera răspunsul la audit, asigurați proprietatea intelectuală a e-mailurilor și a atașamentelor.

De ce aveți nevoie de arhivarea e-mailurilor?

Sunteți în căutarea unui e-mail important de anul trecut, dar nu îl găsiți și riscați o amendă sau să pierdeți un contract important de afaceri ca urmare a acestui fapt? Evitați acest lucru cu o soluție profesională de arhivare a e-mailurilor. Arhivarea e-mailurilor este un instrument esențial pentru a păstra o copie de rezervă a tuturor e-mailurilor și pentru a fi conforme cu legile.

În același timp, schimburile de e-mail au putere judiciară și sunt obligatorii din punct de vedere juridic, conformitatea e-mailului a devenit o preocupare extrem de important pentru organizații. Prin urmare, este obligatoriu în anumite industrii pentru a păstra o copie de siguranță securizată a tuturor mesajelor de e-mail și să fie conforme din punct de vedere legal.

Include filtrarea e-mailurilor primite și trimise!

Respectați legea și standardele impuse

Nu pierdeți niciodată un e-mail!

Arhivă comprimată, criptată și sigură

Gestionarea inteligentă a datelor critice

Îmbunătățiți performanța sistemelor IT

Alegeți serviciul de protecție dorit

Alegeți Produsul
Opțiuni suplimentare
Sumarul comenzii
84,49 $
3,66 $
3,66 $
84,49 $
7,34 $
77,14 $

Întrebări frecvente

Cum funcționeazã?

E-mailul este direcționat prin intermediul serverelor inteligente de auto-învățare SpamExperts, care vor detecta și bloca spamul înainte ca acesta să ajungă vreodată la dumneavoastră.

Cât de precisă este filtrarea?

Datorită procesării a milioane de e-mailuri în fiecare zi, filtrele noastre de e-mail au o rată de lider în industrie, cu o precizie de aproape 100%.

Pot recupera mesajele care sunt blocate?

Da, un panou de control cuprinzător cu căutare jurnal, carantină și multe alte instrumente vă permite să verificați starea oricărui e-mail care a trecut prin sistem.

Cât durează configurarea?

Configurarea este rapidă, automatizată și va funcționabil să vă protejeze e-mailul în câteva minute.

Ce este arhivarea e-mailurilor?

E-mailul este atât de important în zilele noastre, arhivarea e-mailului stocându-se în siguranță, pentru a vă oferi un plus de încredere și pace sufletească.

Cât e-mail pot stoca?

Arhivarea email-urilor include în mod implicit 10 GB de stocare a e-mailului comprimat. Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu de stocare, se poate adăuga o licență suplimentară de 10 GB.

Powered by WHMCompleteSolution